KOMERČNÍ POJIŠŤOVNA ZÍSKALA TITUL „POJIŠŤOVNA ROKU 2012 V ČR“

27. 9. 2012

Komerční pojišťovna získala v mezinárodním ocenění prestižního ekonomického magazínu World Finance titul Pojišťovna roku 2012 v České republice.

Komerční pojišťovna obstála nejlépe z českých pojišťoven v hodnocení odborné poroty prestižního ekonomického magazínu World Finance, která ocenila zejména obchodní model Komerční pojišťovny, který ve spojení se zázemím Société Générale a širokou spoluprací v rámci celé skupiny Société Générale v České republice umožňuje přinášet klientům inovativní a profesionální služby.

Velice pozitivně byly vnímány i dílčí projekty, jako vylepšení upisování rizik, rozvoj systémů řízení kvality a systémů pro řízení vztahů se zákazníky. V neposlední řadě byla kladně hodnocena schopnost Komerční pojišťovny přinášet klientům dlouhodobě velmi atraktivní a udržitelné výnosy u spořících produktů, které pravidelně překonávají inflační úroveň.

„Ocenění magazínu World Finance nás těší zejména proto, že je nezávislým potvrzením toho, že Komerční pojišťovna je silným a spolehlivým partnerem pro naše klienty, kteří mohou od nás očekávat profesionální servis a vysoce konkurenceschopné produkty. Zároveň je potvrzením, že obchodní model tzv. bankopojištění byl pro Komerční pojišťovnu správným rozhodnutím a odměňuje také našeho hlavního obchodního partnera – Komerční banku – za úsilí, které věnovala tomu, aby byl tento model úspěšný,“ uvedl Stéphane Corbet, předseda představenstva a ředitel Komerční pojišťovny.

Komerční pojišťovna získala titul klientsky nejpříznivější životní pojišťovna roku 2019 Komerční pojišťovna získala 2. místo v nejlepší životní pojišťovna roku 2019 Komerční pojišťovna získala 2. místo v pojišťovací inovátor roku 2019 Nejlepší životní pojišťovna 2018 (1. místo) Klientsky nejpřívětivější pojišťovna 2018 (3. místo) Nejlepší životní pojišťovna 2017 (2. místo) Nejlepší životní pojišťovna 2015 (1. místo)

Cestovní pojištění Rizikové životní pojištění Moje pojištění majetku Mimořádné informace